Tidningen Missionskyrkan | NR 9 2016

Observera

Denna text publicerades första gången den 28 oktober, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

I november har Equmeniakyrkans ungdomsförbund Equmenia sin riksstämma i Tibro. Carin Dernulf kommer ursprungligen från Göteborg, men bor numera i Stockholm med man och tre söner som är 8 år, 5 år och 2 år. Hon har alltid haft ett intresse för tro och existentiella frågor, men hade ingen plan på att arbeta inom kyrkan. Men när hon började engagera sig för ungdomar i Centrumkyrkan i Sundbyberg, tyckte hon det var så roligt att hon valde att bli ungdomsledare där. Det ledde till teologiska studier och pastorstjänst i Centrumkyrkan. Där var hon i 8 år innan hon började som generalsekreterare på Equmenia.

tidningen_missionskyrkan_16-09