Tjejer som sjunger gospel och pratar och skrattar

Välkommen

Equmeniakyrkans kör

Välkommen att komma med i Equmeniakyrkans kör. Här varierar vi olika musikstilar och uttryckssätt, allt från traditionell klassisk körsång till gospel och pop.

Vi möts vi en gång i veckan för att öva tillsammans, vanligtvis på onsdagar kl. 19.00 -20.30.

Periodvis jobbar vi med olika projekt, och det går bra att delta i vissa av projekten och att stå över andra. De flesta sångare deltar i alla projekt och många uppskattar just variationen. Vi brukar till exempel sjunga gospel i Stadsparken vid Tibros ljusvandring som infaller i oktober varje år.

Att få sjunga på första advent, och vid jul brukar körsångarna uppskatta mycket. Det viktigaste i vår kör är att inspirationen och hjärtat finns med när vi sjunger. Vi hoppas att vår sång om det kristna glädjebudskapet kan göra skillnad för människor i en mörk värld.

”Ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.”

Är man nyfiken så går det bra att komma med på någon övning och prova på, eller att bara lyssna.

Vi ses!

Välkommen!

Hör gärna av dig om du har frågor eller vill vara med och sjunga i kören.

Mikael Karlsson

Musikledare