#hjärtaförtibro

”Hjärta för Tibro” är ett socialt projekt som drivs av Equmeniakyrkan Tibro med stöd av några lokala samarbetspartners såsom Ica Supermarket, Ica Nära, Värsås Gårdsmejerier och Café Bar.

Arbetet består i huvudsak av en kostnadsfri onsdagslunch och utdelning av matkassar till behövande. Just nu pågår en utveckling av arbetet där vi framöver också kommer arbeta mer med att hjälpa människor som kämpar med psykisk ohälsa. Vår vision är att utgöra ett övergångsställe mellan nåd och nöd, där människor kan få uppleva upprättade liv!

Onsdagslunchen

En mötesplats för mat och gemenskap. Servering varje vecka i Equmeniakyrkans lokaler mellan 11.30-13.00 där maten erbjuds kostnadsfritt, men man kan också ge en frivillig gåva. Mitt i vår lunch delar någon av våra pastorer en andakt om hoppet vi har i Jesus Kristus.

Matkassen

Varje vecka delar vi ut matkassar till människor i behov. Maten kommer direkt från någon av våra samarbetspartners och är mat som vi får gratis.

Har du behov av en matkasse? Eller är du i behov av samtalsstöd? Kontakta någon av våra pastorer Jerry eller Jonas. Deras uppgifter hittar du under kontakt.