Tidningen Missionskyrkan | NR 1 2017

Observera

Denna text publicerades första gången den 12 februari, 2017. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Kärt barn har många namn. Alla församlingar har någon gång emellanåt familjegudstjänster, gudstjänst för alla åldrar eller vad man kallar det. I Missionskyrkan i Tibro har vi sedan ett par år tillbaka Kompismöten en gång i månaden.

Elin Sterner är en av eldsjälarna bakom kompismötena. Elin delar sitt hem med man och tre söner, men mycket av sin fritid lägger hon i Missionskyrkan. Det är sång och musik, friskvårdsalpha med mera som tar hennes tid i anspråk. Det är dock kompismötena som hon känner allra mest för.