Tack till Daniel Fält!

Observera

Denna text publicerades första gången den 26 juni, 2011. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

I dagens gudstjänst och efterföljande fika avtackades kyrkans ungdomsledare Daniel Fält. Daniel har varit i kyrkan 2 år och stärkt ungdomsverksamheten och byggt upp musikverksamheten. Han tog bland annat över pianospelandet i barnkören, mixturen och tog tag i ungdomskören som snart blev ”Pure Awesomeness Empowered by God”. Ungdomskören sjöng självklart på gudstjänsten och det var sådant drag att lampor lossnade från taket.

På efterföljande fikat var det många som ville tacka och berätta minnen från åren.

Daniel går nu vidare till högskolestudier för att bli lärare i Musik och Engelska. Vi tror att han kommer bli världens bästa lärare och skickar med alla lyckönskningar och Guds rika välsignelse för framtiden!