#konfatibromission

Observera

Denna text publicerades första gången den 1 juni, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Varför ska man gå konfa i Missionskyrkan?
”För att komma närmare Gud och ha en go tid med massa kompisar.
Spännande snack! Läger!!
Gött häng, vänner och bra fika.
För att lära sig massa saker som man har nytta av resten av livet.
För att Emma, Jerry och Britta är ledare.
För att förstå vad Joh 3:16 har med mig att göra.” 

Vem är Jesus? Vad har Han att göra med mitt liv? Vad är bön? Är jag älskad? Vad händer efter döden? Vad är meningen med livet? Dessa frågor och en mängd fler tänkte vi tillsammans försöka få svar på.

Konfirmation – eller konfa som man också säger, är för dig som börjar årskurs åtta till hösten och svaren på varför-frågan kommer från årets konfirmander.

Den 7 september kl. 18.30 kommer vi ha en informationskväll i kyrkan för både blivande konfirmander och föräldrar. Givetvis går det bra att komma till träffen även om du inte har bestämt dig för att gå konfa än. Kom och var nyfiken!

Året kommer också innehålla så många andra festligheter! Vi kommer att åka på hajk och träffa andra konfirmander. Vi kommer få vara med och hjälpa människor i Tibro som inte har det lika bra som vi. Vi kommer åka till Stockholm och besöka olika typer av kyrkor och i maj åker vi på ett fantastiskt konfaläger med massor av grymma konfirmander och sköna ledare.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till någon av oss. Och varför vänta? Anmäl dig redan nu!

Britta Bolmenäs – 070-471 28 01
Jerry Gegerfeldt – 070-471 28 02
Emma Gunnarsson – 076-849 43 40