Sälen 2016 – God morgon kära Dagbok!

Observera

Denna text publicerades första gången den 15 februari, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Idag vaknade vi till små bråkiga pojkar i grupp ett som inte kunde sova, så därför fick inte vi heller göra det i alla fall inte med täckena på. Grötfrukost med ägg åt de som ville. Dessutom serverades tunn juice och goa mackor. Mister Danskar fortsatte att informera och höll  morgonbön. Tack för en bra start på dagen Magnus!

Nuu! Äntligen ut till backen! Strålande sol och lagom kallt. Både på pist och off pist är kanon. Dagens första vurpa stod/låg Johan Nylin för vid busshållplatsen utanför Sälsätern. Flest vurpor rapporteras Jolin Emanuelsson för på grund av närgångna träd. Konstigaste vurpan; Morgan Axelsson som inte förstod att hängslen inte ska vara under snowboarden när man åker. Väl lunchdags visade ledarna, mister Danskar och pastor Wikström dåligt omdöme genom att inför ungdomarna brottas, slåss och gnosas så att hjälmar och vår egen Anna Crommert flög upp på taket. Efter goda hamburgare slängde vi oss ut i backarna igen i någon timme eller så tills ben och fötter värkte. Solen tog bra idag så vi kom välförtjänt hem i tid.

Taco, tack var supergott nästan alla kom till middagen. Hmm, var är Carl, Olle och Adam..?! Vila som man vill innan Calle Lannemyr fick ungdomarna att sitta i knät på varandra. Härlig gudstjänst med bra predikan av Johan Wikström. Om Ibiza, Swedish House Maffia och party. Don’t you worry child, du är alltid välkommen hem! Ytterliggare fem pastorskragar. Chokladpuddingskyrkkaffe, mums! Allas vår Otto slapp kaffet ikväll också.

Taco hej levepastej från bästa grupp fyra.