Sälen 2013 – Dagbok Onsdag den 13 Februari

Observera

Denna text publicerades första gången den 14 februari, 2013. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

RÖR INTE SKORPORNA DITT VIDUNDER!

Godmorgon! Efter onaturligt mycket vila?, började dagen med högljud väckning av täckesknyckarna, förutom Krillethemoon då, som vaknade med 7 grabbar i sängen. Som vanligt smakade frukosten utmärkt, men frågan är om någon vågade sig på fejksemlorna… efter tågresor och skitsnacksnack introducerade Axelie en ny tävling, Planking, vilket innebar att alla fick visa vilka träskallar dom är… Därefter bar det av till backen för de flesta, men för dom som stannade kvar fick man beskåda när astrid kom med i guiness rekordbok för mest blöjbytningar på en förmiddag. Kanske var det för att Henkan började spela Skrillex på högsta volym, efter att han fått ett FRUKTansvärt mentalt sammanbrott på grund av hans ilska mot det ”användarvänliga” företaget Apple´s hantering av familjen Kråklinds hundratusentals borttappade bilder… När lägerchefen lugnat ner sig var det Fru lägerchef och Esters tur att go BANANAs genom att bombardera instagram med planker så deras servrar till och med havererade. Vid lunch fick deltagarna försöka mätta sina hungriga magar med torra brödbitar och kall blåbärssoppa, medan ledarna festade upp deltagarnas matpengar på sjurätters på Nordeuropas finaste hak. Det ryktades om Hummer från norra ishavet, rysk kaviar, och loch ness tunga.

 

Några andra som festade var grabbarna som var höga på coke, Instadase vann på 123 15g förpackningar rakt ut i blodet.

På tal om beroende så har också de äldre ledarna fallit för grupptrycket och skaffat sig Instagram, för att kunna se hur deltagarna deckar som bräder på alla möjliga exotiska ställen. Bland annat, Johans säng, donkens toalett, ett skidställ, stolsliften, och i bastun.

Ett annat gäng tröttnade på lappmöglet och bytte från fast till flytande på experium, sedan trodde vi att de hade dunstat bort, då de saknades vid middan. Vi skickade upp en militär zeppelinare med spårhundar för att hitta dem, men hundarna fann inga spår då ungarna tvättat av sig och återkommit lagom till morgonandakten, men inte luktade dom något bättre…? Nåt annat som däremot luktade himmelskt var pasta bolognesen som serverades av grupp 4, mindre än 3.

 

Kvällen fortsatte med den mycket oskarsbelönade filmen ”facing the jättar”. en skådespelare stack dock ut, och inte var det för hudfärgen, utan för hans farmors otroliga kicker skillzzzz, och hans visa ord..

I vanlig SMU anda vann alla i den världskända ultimateInstagramplankingsalen13taggningsutmaningen. Utlänningar bidrog till och med med utländska bidrag ifrån utlandet. Salen13 har spridit sig som ett virus på skidläger ända ner till turkiet. Efe Üzümez och hans 40 kusiner och 40 rövare flög hit till sälen och planka med oss. De 40 rövarna försökte slå Astrids tidigare rekord i blöjbytning, men ack så missnöjda blev dom när de misslyckades.

På det hemska lägerbålet plågades vi med kladdiga ansikten, tvångsstrip, och mördarversionen av våran älskade Laurentzia. Kvällen avslutades med andjakt och alla deltagare gick till sängs omedelbums. Teck och haj från grupp 1.

 

All makt åt Tengil vår befriare.