Sälen 2014 – Dag 4

enligt grupp 1

Observera

Denna text publicerades första gången den 13 februari, 2014. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hej Dagboken!

Dag fyra började med att de snälla killarna varnade de sovande lägerdeltagarna för Pias vrede över att vi sov. Till vår besvikelse hade gröten inte förbättras, glömde ni saltvattnet?
Temat för dagen presenterade av El chefe innan morgonandakten: Spräck dina gränser! Efter två dagar är man tillräckligt uppvärmd och förbered för att ge allt och testa modet. YOLO! Pansgar fortsatte på samma spår och uppmuntrade till att köra trots att man inte ser, backen står kvar på samma ställe, du åker inte med ögonen, och du blir inte en sämre skidåkare för att du är blind.

Ett gäng blev kvar på gården under guidning av Johan Likström, som trotsade dagens tema och sov i soffan till klockan ett. Därefter testades pastorskandidaten-Johan Visström på sin obibelkunskap. Enligt Johan Fisström hette de tre vise männen Kasper, Jesper, och Jonathan, och sedan påstod han att Bibeln säger att den första dopade mannen på månen var en trumpetspelande cyklist. Fast är det inte Johan Krisström som är ute och cyklar? Detta gjorde lägerpastorn AC så rosenrasande att hon slet sönder barnens fina pussel som de kämpat i flera veckor med. När de morgonpigga ungdomarna kom hem så slängdes de morgontrötta ut till backen av pastorn.

Lägerdeltagarna kom tillbakade härdade efter alla vurpor och spräckta gränser, till Papa P´s förtjusning. Trots att han själv dragit med några grabbar till de mindre lutande backarna i längskidspåren.
Vidare till kvällsmat! Johan Spisström styrde över köket, och fem riskorn och 2 kycklingbitar trodde han skulle räcka till flera tusen hungriga skidåkande män, plus kvinnor, danskar, och barn, som fick gå hungriga resten av kvällen. Det som inte var otillräckligt var kryddorna på kycklingen.
Allas humör förbättrades efter att Tre Kronor segrat över Tjeck-tjecka- Tjeck-tjecka- Tjeck-tjecka- Tjeck-tjecka- Tjeck-tjeckoslovakien.
Johan Striktström var trött på hur alla lägerdeltagare var piggare än honom, så därför förbjöd han all förtäring av tjurpisskoncentrat och det svarta guldet, kaffe.

Sedan var det dags för film-studie, som handlade om en riktig man, en true-man, som lät kvinnan styra över sitt liv, och även sin bil. #realvurpa.
Mange Makers avrundade dagen med att berätta hur sin son föll igenom glasgolvet i TV-tornet i Shanghai. Lita aldrig på kinesisk kvalitét. #fejkvurpa. Johan Vänsterprasselström avslutade dagen i bastun med Karin Månsdotter. Stackars Stina Johan Är Rädd För Ekonomerström och Gustav Eriksson Wasa.

Tack och hej hälsar Kenny Bräck.