Solglasögon och sandaler

Sommarteamet

Veckorna 24-26 & 30-32 | kl. 13:00-17:00

Under 6 veckor i sommar vill vi bjuda in dig som går på lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet/gymnasiet att vara med på grymt härliga aktiviteter! Aktiviteterna kommer vara utomhus, förutsatt att det inte blir alltför dåligt väder då det kan flyttas till att vara inomhus.

De som jobbar med detta är det s.k. sommarteamet bestående av Elisabeth Ekholm och Adelina Eriksson samt ungdomsledare Samuel Abrahamsson.

Samlingsplatsen för alla grupper kommer vara utanför kyrkan vid “Equmenia-ingången” som ligger på baksidan av kyrkan vid volleybollplanerna (nedanför vår förskola Solbacken) vid sidan om den stora parkeringen.

Datum och tider

Aktiviteterna är under veckorna 24-26 & 30-32 mellan kl. 13:00-17:00.
Tisdagar – för dig född 2011-2013
Onsdagar – för dig född 2010-2008
Torsdagar – för dig född 2007-2002

Anmälan

På respektive datum nedan finns möjlighet att anmäla sig. (Anmälan öppnar för respektive datum på fredagen veckan innan.) Det finns ett max antal deltagare vid varje samling för att det ska bli så tryggt som möjligt för alla. På plats kommer det finnas en “föräldrahörna” för dig som vill vara närvarande under tiden.

Viktigt att notera är att detta inte är någon barnpassning utan du som förälder har fortfarande ansvar för ditt omyndiga barn även under aktiviteten. Kyrkans olycksfallsförsäkring gäller alla deltagare och ledare.

Det är helt gratis att vara med på aktiviteterna!

Ring eller sms:a om du har några frågor eller vill ha mer information.

Samuel Abrahamsson

Ungdomsledare