Lussebullar | Lussemässan 2017 - Lucia i Tibro

Ge en gåva

Equmenias insamling är i full gång.
Var med du också!

På grund av rådande Coronapandemi kommer det i år inte att bli någon Lussemässa i vår kyrka. Lussemässan brukar vara en stämningsfull tradition för alla åldrar med bland annat auktion och lotterier i juletid.

Under den kvällen brukar det komma in pengar som utgör en stor och mycket viktig del av föreningens ekonomi under kommande år. Pengarna bidrar till att driva våra verksamheter Kompispalatset, Kompiskören, Scout och Cafét där det totalt finns ungefär 130 barn och ungdomar.

Du kan bidra genom att skänka pengar via
Swish: 123 153 35 87
Bankgiro: 366-1105

Många av Equmenias och församlingens medlemmar startar också egna initiativ för att genererar pengar till insamlingen. De flesta presenteras på Facebook och Instagram.

Kontakt

Hör gärna av dig till Lovisa Albinsson eller Evelina Jalonen i Equmeniastyrelsen med tips på aktiviteter, om du har en bra idé eller frågor om insamlingen.