Församlingsinformation kring Covid-19

Informationen på denna sida är uppdaterad 2022-01-12

Från och med 10 januari gäller nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens restriktioner och utifrån dessa, samt de rekommendationer som ges från Equmeniakyrkan nationellt, har vi bestämt att följande gäller i våra lokaler.

• För att vara med och fira gudstjänst i vår kyrka på söndagarna behöver du som är över 18 år kunna intyga att du som vuxen är vaccinerad – vår webbsändning finns för dig som är ovaccinerad.
  • Servering sker enligt rådande serveringsrestriktioner – gäller både på Onsdagsluncher och övriga tillfällen.
  • Övriga samlingar med färre än 50 deltagare kräver inte vaccinationsintyg.
  • Inga andakter på våra boenden.
  • Barn & ungdomar inom Equmenia får samlas som vanligt.

Ta ditt ansvar – håll avstånd, sprita händer och stanna hemma vid symptom.

Många människor med olika bakgrund och berättelser rör sig varje vecka i vår kyrka, därför är det viktigt att visa hänsyn och ta ansvar för varandra.

Tillsammans får vi hjälpas åt att göra vår kyrka till en inbjudande mötesplats för alla!

Jonas Lund – Församlingsföreståndare
Tomas Jonsson – Församlingens ordförande